Головна » Напрямки роботи » Спостереження за виборами » Спостереження за Виборами 2012 » Зареєстровані кандидати по Вінницькій області 2012 » ОВО №14 » Жеребнюк Віктор Миколайович

Жеребнюк Віктор Миколайович

Одномандатний виборчий округ 14
Партія, що висунула Самовисування
Номер та дата реєстрації документів в ЦВК
Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом
Відомості про кандидата народився 21 липня 1970 року в місті Нововолинськ Волинської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації, безпартійний, проживає в місті Жмеринка Вінницької області, судимість відсутня, самовисування.

Передвиборча програма кандидата в народні депутати України

по одномандатному виборчому округу № 14

Жеребнюка Віктора Миколайовича

З вірою в Бога, у власні сили, у славне майбутнє рідної Вітчизни я беру на себе відповідальність

• гідно служити народу України,
  • захищати його інтереси,
  • примножувати здобутки,
  • наслідувати традиції,
  • підтримувати старше покоління,
  • дбати про дітей та молодь,
  • докладати зусиль для підняття авторитету держави на світовому рівні.

Моє життя нерозривно пов'язано з Поділлям. Я виріс на цій землі, тут моє коріння, тут живуть мої батьки, мої діти та моя родина.

Тричі жмеринчани обирали мене міським головою. Разом із городянами ми розбудовували своє місто, висаджували парки, будували проспекти, ремонтували дороги, запроваджували систему автономного теплопостачання, організовували ефективну систему прибирання міста. Під час служби в органах місцевого самоврядування сформувався мій світогляд, управлінські навички, професійний досвід.

Робота у столичній владі дала мені новий погляд на нерозв'язані проблеми мого рідного краю – Поділля.

Мої переконання:

• місцеве самоврядування - основа української держави та українського суспільства. Держава зобов'язана гарантувати збереження унікальності кожної сільської, селищної, міської громади, забезпечити фінансову основу їх розвитку;
  • європейські стандарти благоустрою міст і сіл, рівень якості комунальних послуг є обов'язковими і беззаперечними для кожної місцевої громади;
  • наша держава у великому боргу перед українським селом, тому спрямування інвестицій в економіку сільськогоподарських регіонів є пріоритетним завданням для органів центральної влади;
  • майбутнє дітей України в наших руках, а наш обов’язок - забезпечити їх високий духовний, інтелектуальний та фізичний розвиток, відродити у суспільстві  національні традиції та патріотизм, сформувати основи здорового способу життя.

Головним завданням державної політики на сучасному етапі вважаю: створення політичної системи, здатної забезпечити демократичний розвиток держави, досягнення політичної і економічної стабільності в суспільстві, децентралізацію влади, всебічний розвиток регіонів та підвищення життєвого рівня співвітчизників.

Мої зобов'язання:

• разом із органами державної влади забезпечити пріорітетний розвиток подільського села та промислових центрів регіону, організувати державну підтримку культурних та освітніх центрів, сприяти відродженню та розвитку духовності та віри;
  • ініціювати законодавче встановлення державних дотацій виробникам сільськогосподарської продукції, збільшення закупівельних цін на молоко;
  • спрямувати зусилля на законодавче вирішення проблеми встановлення державного контролю за якістю використання орендованих земельних ділянок, розміру орендної плати за земельні паї, недопущення хижацького виснаження землі;
  • сприяти створенню робочих місць через формування комунальних підприємств по переробці сільськогосподарської продукції, бізнес-центрів для малого та середнього бізнесу;
  • вживати заходів для об’єднання зусиль держави, місцевої влади, приватного бізнесу для проведення ремонту доріг, забезпечення якісного автобусного сполучення, освітлення та прибирання територій, оздоровлення екології регіону, упорядження сміттєзвалищ;
  • відстоювати збереження існуючої мережі медичних закладів, їх матеріальне забезпечення, особливо в сільській місцевості;
  • дбати про належну державну підтримку соціально незахищених верств населення.

У парламент України повинні прийти нові політики, які не пов'язані вузькопартійними догмами, управлінці, які пройшли школу місцевого самоврядування і не розкидаються пустими обіцянками.

Я буду робити все, щоб Україна була сильною, могутньою і демократичною державою, щоб чесною і професійною була влада, щоб під мирним небом зростали наші діти, у добрі і достатку жив весь український народ!