Головна » Напрямки роботи » Спостереження за виборами » Спостереження за Виборами 2012 » Зареєстровані кандидати по Вінницькій області 2012 » ОВО №15 » Вовк Василь Васильович

Вовк Василь Васильович

Одномандатний виборчий округ 15
Партія, що висунула Самовисування
Номер та дата реєстрації документів в ЦВК
Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом
Відомості про кандидата народився 29 червня 1959 року в селі Руданське Шаргородського району Вінницької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, у розпорядженні начальника Департаменту захисту національної державності Служби безпеки України, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

ПЕРЕДВИБОРНА  ПРОГРАМА

кандидата у народні депутати України

по одномандатному виборчому округу № 15

ВОВКА ВАСИЛЯ ВАСИЛЬОВИЧА

Першочергове завдання – переконати виборців у тому, що вони обирають не фінансові можливості кандидата у депутати, а депутата, який зможе протягом строку виконання своїх повноважень направити у потрібне русло фінансові можливості бюджетів різного рівня, тобто коштів, що належать самим виборцям – народу України.

Заходи, заплановані мною щодо захисту інтересів держави та запобігання і протидії корупції в органах державної влади й управління:

- внести зміни до чинного законодавства та зобов’язати посадових осіб від міністра до заступника голови райдержадміністрації, а також виборних посадових осіб від Голови Верховної Ради України до заступника голови райради у разі наміру висуватися кандидатом у народні депутати звільнитися із займаної посади за шість місяців до дня виборів;

- змінами до чинних законів встановити, що депутатом Верховної Ради України може бути обрано громадянина України, який на день виборів досяг 30 років і проживає в Україні протягом останніх десяти років;

- встановити, що одна й та сама особа не може бути народним депутатом більше ніж два строки підряд;

- за всіма фактами передачі депутатом особистої картки іншому депутату для голосування та голосування депутатом карткою іншого депутата порушувати кримінальні справи відповідно за ознаками ст.ст. 364 і 365 Кримінального кодексу України;

- встановити кримінальну відповідальність за порушення конституційних приписів щодо єдиного громадянства в Україні;

- скасувати проведення тендерів при держзакупівлях, визначити відповідальними за витрати бюджетних коштів виключно керівників (осіб, які їх заміщують) відповідних міністерств, установ, організацій тощо;

- заборонити продаж земель сільськогосподарського призначення;

- на законодавчому рівні ввести жорсткі фінансові санкції стосовно підприємств молочнопромислової галузі за приймання молока низької якості;

- невідкладно здійснити заходи щодо погашення заборгованості дітям війни, пенсіонерам, чорнобильцям, учасникам бойових дій. Збільшити виплати багатодітним сім’ям, забезпечити працевлаштування членів їх родин.

- скасувати податок на додану вартість і податок на прибуток, замість того ввести податок з реалізації.

Наполегливо працюватиму над вирішенням основних економічних та соціальних проблем округу:

- встановлю жорсткий контроль за використанням бюджетних коштів в регіоні, здійсню заходи для того, щоб всі особи, причетні до розкрадання державного майна, були притягнуті до кримінальної відповідальності;

- опираючись на результати виконання попереднього пункту, сприятиму покращенню інвестиційної привабливості краю, створенню робочих місць у регіоні;

- докладу всіх зусиль для відміни передчасних реформ у галузях освіти та охорони здоров’я – потрібно сформувати належного рівня матеріально-технічні бази, професійний склад працівників тощо, після чого перейти до поступового реформування цих сфер;

- разом з активом ГО «15 громада» завершу впровадження програми для всебічного розвитку молоді, у тому числі допомоги при вступі до навчальних закладів, а дітей із малозабезпечених сімей – у навчальні групи, які фінансуються з бюджету;

- виведу на прозорий рівень та забезпечу справедливий підхід до відбору та направлення дітей на безоплатне навчання за кордон за рахунок бюджетних коштів;

- разом з активом ГО «15 громада» завершу впровадження програми щодо допомоги у працевлаштуванні мешканців округу в організаціях, підприємствах області та інших регіонів країни;

- здійсню заходи щодо збереження історичної і культурної спадщини в регіоні, зокрема, реставрації одного з найбільших у східній Європі – палацу Потоцького у Тульчині;

- відстоюватиму статус української мови як єдиної державної і зроблю все для забезпечення її всебічного розвитку і функціонування в усіх сферах суспільного життя на всій території України.