Головна » Новини та публікації » Виборчі системи. Європейська практика та досвід України

Виборчі системи. Європейська практика та досвід України

15 жовтня 2014 року  о 14:00 у Вінниці за адресою вул. Червоних партизан,7  тренінг для журналістів та громадських активістів на тему: «Виборчі системи. Європейська практика та досвід України».

Треніг проведе польський політолог Івона Юрковська.

Триває виборча кампанія, яку висвітлюють ЗМІ. Проте, далеко не в усіх є політологічна освіта,  саме тому Громадянська Мережа ОПОРА, аби ознайомити медійників з темою виборчих систем та полегшити роботу при написанні матеріалів, пропонує відвідати тренінг.

На тренінгу про виборчі системи буде зроблена коротка презентація виборчих систем (пропорційної та мажоритарної), а також різних їх варіантів, що працюють у політичних системах Європи. Івона Юрковська наведе конкретні приклади виборчих систем у різних державах (особливо у Польщі). А також  про інші  «цікаві» моменти, пов’зані з виборами.

Захід відбудеться у рамках співпраці Громадянської Мережі ОПОРА з Європейською платформою за демократичні вибори.