Головна » Новини та публікації » У Вінниці побували Олексій Порошенко та Юлій Мамчур

У Вінниці побували Олексій Порошенко та Юлій Мамчур

Кандидат у депутати по ВО №12 Олексій Порошенко та полковник Юлій Мамчур (№6 у виборчому списку партії «Блок Петра Порошенка») відвідали бійців, поранених в зоні АТО, які лікуються у Вінницькому військово-медичному госпіталі.

Під час спілкування з журналістами Олексій Порошенко зазначив, що «перші законодавчі ініціативи, які потрібно внести, передбачають реформу Збройних Сил, антикорупційну реформу, судову реформу». За його словами, є більше 60 законопроектів, які треба оперативно ухвалити в Раді. Також він висловив переконання, що Мінські домовленості дають Україні «шанс на передишку - і для озброєння армії, і на економічні реформи».

Юлій Мамчур провів у Вінниці брифінг, під час якого головну увагу приділив «необхідності збільшення фінансування армії» та модернізації Збройних сил.

«У стратегії Президента 2020 прописано, що буде близько 5% ВВП виділятися на безпеку держави – це істотно – це в 5 разів більше, ніж зараз. Необхідно досягти такого відсотка, щоб 50% грошей, виділених на армію, йшло на утримання Збройних сил, 25-30% - це бойова підготовка, і 25% - закупівля нових видів озброєння. Тоді це дасть можливість армії модернізуватися, переозброїти армію, навчити її…» - розповів Юлій Мамчур.

Також Олексій Порошенко у Вінниці взяв участь в урочистостях у муздрамтеатрі з нагоди Дня педагогічних працівників (разом із головою ОДА, головою облради та в. о. міського голови). Олексія Порошенка зі сцени представили як депутата обласної ради, він привітав освітян зі святом і говорив про «перші кроки Стратегії розвитку України – 2020».

Галина Сегеда,

прес-секретар Громадянської Мережі ОПОРА у Вінницькій області

097 705 23 66, halyna.seheda@gmail.com

За коментарями звертайтесь:

Наталія Величко

координатор виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА у Вінницькій області

063 628 67 85, v.nataliia@gmail.com

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль.

Починаючи з вересня 2014 року, Громадянська мережа ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами народних депутатів України. Мережа залучить до моніторингової кампанії 213 довготермінових спостерігачів, які працюватимуть у всіх регіонах України від офіційного старту виборчої кампанії до оголошення остаточних результатів виборів. У день голосування, 26 жовтня, до них долучаться більше 2 000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.

Website: http://oporaua.org/

Facebook: https://www.facebook.com/cn.opora