Головна » Новини та публікації » У Вінниці досі висить агатація Королевської

У Вінниці досі висить агатація Королевської

На вулицях Вінниці станом на 6 травня досі розміщена передвиборча агітація екс-кандидата на пост Президента Наталії Королевської, яка зняла свою кандидатуру.

Так, по місту (на площі Перемоги, площі Жовтневій тощо) наявні сітілайти з написом «Соціальний захист людини – це головне! Наталія Королевська».

Нагадаємо, що Центральна виборча комісія скасувала реєстрацію кандидата вПрезиденти екс-міністра соціальної політики Наталі Королевської. Відповідне рішення було прийнято на засіданні ЦВК 2 травня. Комісія задовольнила заяву Королевської про зняття її з балотування, яку вона написали 1 травня.

korolevska vinnitsa

Галина Сегеда,

прес-секретар Громадянської Мережі ОПОРА

у Вінницькій області

097 705 23 66

halyna.seheda@gmail.com

За коментарями звертайтесь:
Наталія Величко,
координатор виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА
у Вінницькій області
063 628 67 85

Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з березня, ОПОРА проводить масштабну кампанію спостереження за позачерговими виборами Президента України, а також за проміжними парламентськими (83 округ) та позачерговими місцевими виборами. Організація співпрацює з 175 довготерміновими спостерігачами, які стежать за перебігом кампанії у всіх регіонах країни. У день голосування, 25 травня, до них долучаться ще 3000 активістів для здійснення швидкого статистичного підрахунку голосів.