Головна » Напрямки роботи » Спостереження за виборами » Спостереження за Виборами 2012 » Зареєстровані кандидати по Вінницькій області 2012 » ОВО №18 » Стамбула Геннадій Станіславович

Стамбула Геннадій Станіславович

Одномандатний виборчий округ 18
Партія, що висунула Самовисування
Номер та дата реєстрації документів в ЦВК  14.08.2012
Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом
Відомості про кандидата народився 9 вересня 1976 року в місті Маріуполь Донецької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, спеціальний кореспондент, ТОВ "Національні інформаційні системи", безпартійний, проживає в місті Маріуполь Донецької області, судимість відсутня, самовисування.

ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА

кандидата в депутати по одномандатному виборчому округу № 18

Стамбули Геннадія Станіславовича

«За демократію, проти свавілля влади та корупції»

Сьогодні перед нами вибір: жити у вільній країні, в якій панує демократія, свобода слова та християнська мораль, в країні, якою будуть керувати чесні політики відповідно до волі народу й власної совісті, або жити в країні, де нівелюються демократія, свобода слова, знищується національна свідомість.

Я переконаний, що демократія – це гарантія захисту кожного громадянина від посягань на його права та свободи, яка забезпечується державою.

Моя головна мета:

• розробка таких законів, які б гарантували захист законних прав і свобод кожного громадянина, гарантували свободу слова, забезпечували дотримання конституції і законів України державними чиновниками всіх рівнів, забезпечили захист засобів масової інформації від «політичної цензури»;
  • щоб Україну знали в світі як демократичну країну, де захищені права кожного;
  • щоб кожен громадянин країни пишався тим, що він Українець !

Я виступаю:

• за побудову сучасної Європейської держави, розвиток  якої базується на засадах  високої моралі, законності, правопорядку, справедливості, захисту  інтересів кожної людини та свободи слова;
  • за побудову жорсткої системи покарань для корупціонерів;
  • за захист конституційного права людини критикувати усі негідні поступки чиновників всіх рівнів, думати що завгодно і чесно говорити  про свої переконання;
  • за гарантоване право засобів масової інформації доступу до публічної інформації з подальшим гарантованим висвітленням цієї інформації;
  • за захист громадян від свавілля чиновників шляхом створення ефективної системи органів боротьби з корупцією.

Буду добиватися, щоб  конституційні права і свободи кожного громадянина були реально захищені!

Для досягнення моєї мети я пропоную:

• Повністю обновити склад правоохоронних органів всіх рівнів, щоб на місце залежних від хабарів правоохоронців, прийшли нові, патріотично налаштовані, силовики, які люблять свою країну і з гордістю будуть відстоювати її інтереси;
  • Встановити жорстку кримінальну відповідальність за посягання на свободу слова з боку державних чиновників;
  • Забезпечити доступ до інформації про доходи чиновника кожному Українцю;
  • Закріпити законодавчо право відкликання Народного депутата виборцями;
  • Створити державну програму фінансування української культури, зробити  українські книги, газети  та  журнали дешевими та доступними для кожного, шляхом відміни оподаткування для тих, хто видає Українську книгу та популяризує патріотизм.

Впроваджувати свою програму я почну з регіону, де зупиню свавілля влади, забезпечу захист прав і законних інтересів кожного жителя регіону. В подальшому свою програму я планую впровадити на всій території України. Ми разом переможемо корупцію і свавілля влади. Ми разом створимо процвітаючу і демократичну країну.