Головна » Напрямки роботи » Спостереження за виборами » Спостереження за Виборами 2012 » Зареєстровані кандидати по Вінницькій області 2012 » ОВО №11 » Солейко Наталія Петрівна

Солейко Наталія Петрівна

Одномандатний виборчий округ 11
Партія, що висунула політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"
Номер та дата реєстрації документів в ЦВК
Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом
Відомості про кандидата Народилася 21 лютого 1952 року в місті Вінниці, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, лікар, Вінницька обласна дитяча клінічна лікарня, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина", проживає в місті Вінниці, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".

ПРОГРАМА КАНДИДАТА У НАРОДНІ ДЕПУТАТИ ВІД

ВО «БАТЬКІВЩИНА» ПО МАЖОРИТАРНОМУ ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ № 11

Я, Солейко Наталія Петрівна, підтримую встановлення влади народу над Президентом і депутатами через закони про імпичмент президента Януковича та закон про відкликання народного депутата, якщо останній не виконує своїх зобовязань.

Усвідомлюючи свою відповідальність перед Українським народом і Об`єднаною опозицією «Батьківщина», беру на себе такі зобов`язання:

1. Вступити до фракції Об’єднаної опозиції «Батьківщина» у Верховній Раді VII скликання та не виходити з неї протягом дії мандату, наданого мені виборцем.

2. Голосувати лише особисто, підтримати закон про кримінальну відповідальність за голосування картками інших депутатів.

3. Особисто проголосувати за закони, спрямовані на виконання Програми Об'єднаної опозиції, зокрема за закон про процедуру імпічменту, за імпічмент Януковича та за закон про відкликання народного депутата.

4. Дбати про свою людську і політичну репутацію, публікувати у ЗМІ регулярно свою декларацію про доходи та видатки.

У разі невиконання цих зобов’язань присягаюся написати заяву про складання депутатських повноважень.

Я йду у депутати, щоб сприяти встановленню принципів, які запропонувала Об’єднана опозиція: Справедлива держава, Чесна влада, Гідне життя.

Я зроблю все, щоб звільнити  Юлію Тимошенко, Юрія Луценка, усіх політичних в’язнів, припинити політичні репресії.

Кожен громадянин країни достойний гідного життя. Тому я підтримую Програму стимулювання економіки Об’єднаної опозиції.

Людина має отримувати зарплату, яка відповідає сучасним потребам: прожитковий мінімум і мінімальна заробітна плата будуть доведені до 2400 грн., зарплата бюджетників буде збільшена щонайменше вдвічі.

Будуть встановлені однакові правила нарахування пенсій для всіх та скасовані спеціальні пенсії. Її розмір буде залежати від трьох чинників: трудового стажу, умов праці та заробітку.

Ми гарантуємо усім доступність до якісної, сучасної освіти, встановимо законом обсяг медичних послуг, які надаватимуться безкоштовно.

У бідному суспільстві не повинно бути багатих посадовців, їх пільги будуть скасовані, а витрати на утримання органів влади будуть скорочені удвічі.

Ми  проведимо антикорупційну люстрацію – перевірку відповідності витрат і вартості майна чиновників задекларованим доходам.

Суд, прокуратура, міліція будуть захищати права людей, а не порушувати їх. На посади суддів мають прийти молоді, освічені громадяни.

Ми повернемо народу розкрадене. Проведемо ревізію результатів державних закупівель та приватизації, здійснених нинішньою владою.

Я зроблю все можливе для захисту української мови як основи державності. Я бачу Україну повноправним членом Європейської спільноти і працюватиму для цього.

Я беру на себе зобов`язання перед своїми земляками домогтися:

В галузі освіти і науки

1. Підвищення престижності професії вчителя та наукового діяча створенням гідних умов праці та заробітної плати.
  2. Створення сприятливих умов для здобуття освіти дітям з обмеженими фізичними можливостями.
  3. Забезпечення молоді та випускників вищих навчальних закладів першим робочим місцем.

В галузі економіки та сільського господарства підтримати

1. Розвиток переробного машинобудівного та іншого виробництва, а не лише реалізація продукту видобутку корисних копалин.
  2. Землі сільськогосподарського призначення залишити у державній власності, дозволити їх оренду на конкурентних засадах.
  3. Зобов’язати уряд відновити випуск сучасної сільськогосподарської техніки.

В галузі медицини

1. Запропонувати прийняття закону про обов’язкове державне медичне страхування.
  2. Дотримуватися державного регулювання цін на ліки та забезпечення безкоштовними ліками хворих на діабет, інвалідів ВВВ та праці.
  3. Державне забезпечення медичних установ України лікувальним обладнанням.