Головна » Напрямки роботи » Спостереження за виборами » Спостереження за Виборами 2012 » Зареєстровані кандидати по Вінницькій області 2012 » ОВО №14 » Погодін Олексій Олександрович

Погодін Олексій Олександрович

Одномандатний виборчий округ 14
Партія, що висунула Самовисування
Номер та дата реєстрації документів в ЦВК
Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом
Відомості про кандидата народився 4 грудня 1982 року в місті Брянську, Росія, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, машиніст енергоблоку, ПАТ "ЦЕНТРЕНЕРГО", Трипільська ТЕС, безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Программа Політичного Православ’я

Мої опоненти належать до владної верхівки. Обираючи своє майбутнє, не будемо підтримувати тих, хто нав'язує нам вибір олігархів, чиновників, начальства.

Нам не потрібні у парламенті ані висуванці злочинного режиму, ані крикуни з групи підтримки червоних політичних трупів.

Ми тотально залежимо від іноземних інвестицій, ринків, світової кон’юнктури, загальних світових правил, нав’язаних нам цівілізованими європейськими країнами. Нас вчать основам демократії діячі, котрі встигли ще побувати членами гітлерюгенда.

Але ж це Європа зобов'язана Україні визволенням від фашизму. Боляче бачити, як бідують наші ветерани, але в цьому винний не тільки наш уряд, але і уряди багатих європейських країн. Вони всі повинні платити пенсії нашим ветеранам. Наші заслуги перед західним світом безмірні, наші жертви безпрецедентні, наше ім'я залишиться у віках.

Наші чудові хлопці і дівчата вже розчарувалися в українських політиках і в українській демократії. Це болісно, бо багато хто з них  мріє бути не політиком, а підпільником.

На зміну політичній ілюзії вже поспішає ілюзія «громадянського суспільства». Але за останні двадцять років «громадянське суспільство» не підросло на жоден сантиметр. Голодування молоді у 1990 році було незрівнянно масовішим за голодування 2012-го і викликало значно більше співчуття громадськості.

Православна Церква єдина містить істину, лише у ній можливе спасіння. Чи здатна Церква відбудувати нову Україні? Тільки в тому випадку, якщо архієпископи позбудуться своїх годинників, маєтків і мерседесів та повірять в Бога.

Церква сама є внутрішньо абсолютно вільною, безкомпромісною спільнотою і одночасно – знаряддям побудови вільної людини, бо протистоїть сатані і сатанятам – президентам, міністрам внутрішніх справ, суддям та іншим.

Політичне Православ’я – це спасіння в ситуації, коли вже не лишилося ані віри, ані надії, ані любові. Коли благодать відсутня, а Істина нестерпна.

Всі люди поділяються на дві категорії: на тих хто походять від мавпи й на тих хто від Адама і Єви. Я представляю інтереси тих хто від Адама. Визначіться зі своїми предками і в залежності від цього проголосуйте.

Політикам в жодному разі вірити не потрібно. Для них політика – це бізнес. Хто краще заплатить, за того і голосуйте. Або не голосуйте. З вашого боку це буде обман, але ж вони вас теж обманюють.

Якщо доводиться обирати між приписами церковними та державними, православний християнин обирає перші.

Якщо з нами Бог, то хто проти нас?