Головна Новини та публікаціїВідеоНапрямки роботиПро насКонтакти ОПОРА - центральний сайт
ОПОРА у Facebook ОПОРА у Twitter ОПОРА у Google+ vkontakte ОПОРА у Picasa
Головна » Новини та публікації » ОПОРА шукає спостерігачів за ЗНО-2016

ОПОРА шукає спостерігачів за ЗНО-2016

Громадянська мережа ОПОРА оголошує відбір громадських спостерігачів для моніторингу проведення Зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році у Вінницькій області.

Основна мета кампанії спостереження - об’єктивне оцінювання перебігу ЗНО та сприяння рівному доступу до вищої освіти.

Для цього, спостерігачі є присутніми у пункті тестування під час перевірки знань вступників, а також під час пакування бланків відповідей до відповідних контейнерів.

Про права та обов’язки громадських спотерігачів можна прочитати на cайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти.

Зареєструватися для спостереження за ЗНО можна до 13:00 20 квітня 2016р, заповнивши відповідну форму. Після цього, усі зареєстровані учасники мають пройти навчальний тренінг (про місце і дату тренінгу буде повідомлено пізніше).

У разі виникнення додаткових питань звертайтеся за телефоном: 097 705 2366 або 063 288 59 82 Галина Сегеда.

Звертаємо увагу, що громадськими спостерігачами можуть бути особи, які досягли 18-річного віку, успішно пройшли навчальний тренінг та отримали посвідчення Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти.


© Громадянська мережа "Опора"
представництво в Вінницькій області
2006-2014
Використання матеріалів із сайту Громадянської мережі ОПОРІ дозволене за умови наявності посилання (у випадку інтернет-видання - гіперпосилання) на opora.vn.ua