Головна » Новини та публікації » Курйоз на Вінниччині: Довірена особа кандидата на посаду сільського голови вкусила спостерігача ОПОРИ

На Вінниччині на сільській ДВК у Тульчинському районі довірена особа одного з кандидатів на посаду сільського голови вкусила за носа короткотермінового спостерігача ОПОРИ.

За словами спостерігача, жінка прийшла на дільничну виборчу комісію у стані алкогольного сп’яніння і дивно себе поводила, на що отримала зауваження.  Про цей випадок спостерігач ОПОРИ повідомив сьогодні, 26 жовтня.

«Я навіть не зрозумів, що відбувається. Жінка швидше за все була напідпитку. Я зробив їй зауваження, аби вона не заважала працювати дільничній комісії. Вона вхопила мене за лице і вкусила. До цих пір в шоці», - розповів спостерігач ОПОРИ.

Галина Сегеда,

прес-секретар Громадянської Мережі ОПОРА у Вінницькій області

097 705 23 66,  halyna.seheda@gmail.com

За коментарями звертайтесь:
Наталія Величко,
координатор виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА у Вінницькій області
063 628 67 85,  v.nataliia@gmail.com
(#вибори2015 #elect_ua #opora #опора)

Довідково:
Громадянська мережа ОПОРА провадить громадське спостереження за місцевими виборами в Україні, які відбудуться 25 жовтня 2015 року. Громадське спостереження ОПОРИ – це сфера діяльності мережі, спрямована на об’єктивну оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням виборчого законодавства через ефективно організований громадський контроль. Починаючи з 5 вересня, у всіх регіонах України працюють 144 довготермінові спостерігачі, до яких приєднаються понад 3000 короткотермінових спостерігачів у день голосування. Слідкуйте за останніми новинами насайті ОПОРИ та Мапі порушень «Місцеві вибори 2015». Рекомендуємо кожному спостерігачу, журналісту й активним громадянам завантажити мобільний додаток «Місцеві вибори» для Android.