Головна » Напрямки роботи » Спостереження за виборами » Спостереження за Виборами 2012 » Зареєстровані кандидати по Вінницькій області 2012 » ОВО №18 » Кошиль Андрій Григорович

Кошиль Андрій Григорович

Одномандатний виборчий округ 18
Партія, що висунула Самовисування
Номер та дата реєстрації документів в ЦВК  15.08.2012
Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом
Відомості про кандидата народився 2 грудня 1971 року в місті Теміртау Карагандинської області, Казахстан, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, президент, неприбуткова асоціація "Земельна спілка України", безпартійний, проживає в місті Обухів Київської області, судимість відсутня, самовисування.

Передвиборна програма кандидата

в Народні депутати України по виборчому округу № 18

КОШИЛЯ АНДРІЯ ГРИГОРОВИЧА

Шановні виборці!

28 жовтня 2012 року Вам доведеться зробити свій вибір щодо складу народних депутатів України. Цей вибір є нелегким, оскільки перед Вами стоїть завдання обрати саме тих, які зможуть цілеспрямовано та ефективно здійснювати управління нашої з Вами держави України та вирішувати питання, які будуть впливати на наше з Вами життя у майбутньому.

Представляючи свою кандидатуру в народні депутати України, я переконаний, що разом з Вами зможу змінити життя нашого народу на краще - здійснити економічні реформи, які забезпечать не лише гарні найближчі перспективи, а й зможуть гарантувати стабільне фінансове майбутнє нашим з Вами дітям та онукам, запровадити втілення соціальної програми.

Я зможу Вам довести, що влада може працювати відкрито. Я знаю, що протягом останніх років влада крок за кроком втрачала головну складову свого існування — відкритість та доступність для тих, хто цій владі довірив.

Український народ потребує таких народних обранців, які будуть розуміти біль кожного громадянина України, та тих, які зможуть впливати на прийняття рішень в нашій державі саме таким чином, щоб вони були спрямовані на вирішення проблем кожної людини в нашій державі. Саме тому я став кандидатом в народні депутати України! І сподіваюся на Вашу підтримку. Адже я зможу зробити так, що морально-соціальні та економічно-обгрунтовані принципи стануть основою роботи народних обранців.

Я вірю, що кожен громадянин України долучиться до життя та розвитку України. І тільки ми разом з Вами зможемо забезпечити соціальний розвиток України, запровадимо гідне медичне обслуговування та освіту, забезпечимо належний рівень правопорядку та безпеки в нашій державі, припинимо економічний занепад, створимо нові робочі місця, відновимо виробництво української продукції, нашими спільними зусиллями відродимо духовність українського суспільства.

Я гарантую завершення земельної реформи, з впровадженням якої зволікає нинішня влада.

Вважаю, що одним із самих пріоритетних завдань, що стоять перед Українською державою на сьогодні, є встановлення відкритого та прозорого обігу земель сільськогосподарського призначення, підвищення ефективності використання цих  земель, надання 6,91 млн. селян – власників земельних паїв (ділянок) необхідних знань у сфері володіння, користування земельними ділянками та захисту їх інтересів.

На сьогодні склалася ситуація, коли землі сільськогосподарського призначення залучені в неформальний, так званий «тіньовий обіг», а всі операції з ними не контролюються державою, часто мають дискримінаційний характер по відношенню до власників цих земель – громадян України, що проживають в сільській місцевості, в більшій частині пенсіонерів.

І для вирішення зазначених вище завдань не потрібні нові збори коштів, податки тощо! В Україні є гроші для втілення усіх цих цілей, але немає влади, яка була б здатною дбати про український народ та ефективно розпоряджатися фінансовими ресурсами.

Чому Ви можете мені довіряти?

Я – українець і Україна – моя рідна держава, яку я щиро люблю та вболіваю за неї, і мені не байдуже, якою буде наша держава не лише через рік, а й через десятки років.

Я не співпрацюю з жодною владою. І переконаний, що лише разом з Вами ми доведемо собі та усій Україні, що порядок в державі можна навести, якщо люди працюватимуть та довірятимуть владі, а влада віддано їм служитиме!

Я вірю у це і сподіваюся, що Ваш вибір буде усвідомлений та відповідальний!

З повагою,

Кандидат у Народні депутати України