Головна » Напрямки роботи » Спостереження за виборами » Спостереження за Виборами 2012 » Зареєстровані кандидати по Вінницькій області 2012 » ОВО №16 » Калетник Оксана Миколаївна

Калетник Оксана Миколаївна

Одномандатний виборчий округ 16
Партія, що висунула Самовисування
Номер та дата реєстрації документів в ЦВК
Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом
Відомості про кандидата народилася 10 грудня 1972 року в місті Хмільник Вінницької області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, безпартійнa, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

Передвиборча програма

кандидата в народні депутати України по виборчому округу № 16

Калетник Оксани Миколаївни

“Батьківська земля: з любов’ю – в майбутнє”

Рідні мої подоляни!

Ми всі прагнемо гідно жити і працювати на своїй землі, беручи участь в прийнятті важливих для нас рішень. Ми прагнемо поваги, щоб держава була справедливою і відповідальною, а не жорстокою і корумпованою. Щоб закони були зрозумілими і ефективними. Щоб молодь жила і працювала на рідній землі, а батьки не боялися за дітей, були здорові і гідно зустрічали старість. Щоб знову запрацювали підприємства! Ми хочемо жити як люди, маємо на це право, бажання і волю, вміємо досягати мети. Свідома цих прагнень, я хочу повернути співвітчизникам впевненість у своїх силах і віру в майбутнє. Я знаю, з  чого потрібно починати і впевнена, що цей шлях нам необхідно  пройти разом.

Батьківській землі — захист та підтримку!

• Розроблю та забезпечу впровадження державної програми розвитку Придністровського Поділля - будуть побудовані нові автомобільні та залізничні шляхи, лікарні, школи. Відновимо протипаводкові споруди, водогони, безперебійне енергопостачання, завершимо газифікацію;
  • Підтримаю транскордонне співробітництву у рамках Єврорегіону «Дністер»;
  • Доб’юсь зниження податків підприємцям, які створюють робочі місця. Підтримаю їх об’єднання для реалізації економічних та благодійних програм розвитку територій;
  • Забезпечу гарантоване фінансування соціальної сфери краю. Вчителі і медики, що працюють на селі, отримають достойну заробітну плату, пільги на оплату житлово-комунальних та транспортних послуг, будуть забезпечені житлом державою;
  • Забезпечу якісне гарантоване медичне обслуговування на базі районних та сільських лікарень, амбулаторій, фельдшерсько-акушерських пунктів і державних аптек у селі. Буде забезпечено повноцінне фінансування та оснащення цих закладів, швидкої медичної допомоги, підвищення кваліфікації персоналу;
  • Ініціюю нові регіональні програми захисту інвалідів, ветеранів війни та праці, воїнів-інтернаціоналістів та чорнобильців;
  • Сприятиму створенню на Поділлі сучасних освітньо-професійних закладів, реконструкції та сучасному оснащенню шкіл, бібліотек, відродженню дитячих спортивних шкіл та центрів дитячої творчості в кожному районі;
  • Переконана, що ми станемо заможними, лише якщо подолаємо духовну кризу. Захищатиму культурну спадщину Придністровського Поділля – основу духовного відродження нашого краю.

Поділля – край ініціативи та відповідальності!

• Підтримаю відродження кооперації на селі, нам необхідне пільгове кредитування сільських кооперативів, фермерських і особистих господарств. Захищатиму розвиток м’ясо-молочної та плодоовочевої кооперації з адресними дотаціями виробникам і гарантованими закупівельними цінами;
  • Забезпечу прийняття закону про захист майнових прав селян-пайовиків. Доб’юсь справедливої ціни на орендовану землю, визначення обов’язків орендарів щодо відповідального землекористування. Сприятиму об’єднанню власників паїв для захисту їх прав;
  • Сприятиму участі сільгоспвиробників Поділля в програмах державних закупівель;
  • Забезпечу реєстрацію всіх агрохолдингів на територіях громад, де вони працюють - щоб підтримали соціально-культурну сферу і забезпечили нам робочі місця;
  • Підтримаю розвиток “зеленого туризму”, народні промисли, створення щорічного подільського ярмарку.

Регіонам —  розвиток!  Самоврядуванню — силу! Громадам — майбутнє!

Для ефективності місцевої влади необхідно:

• розширення повноважень місцевих рад і створення виконкомів, доступність надання послуг населенню, “єдине вікно” послуг в кожному органі влади;
  • формування держбюджету «знизу», збільшення доходів самоврядування;
  • виборність місцевих суддів населенням території – повернемо довіру і надію на чесні і справедливі суди!

У Поділля є своя історія, культурні традиції, є найцінніший скарб - щирі, талановиті та працьовиті люди, сильні духом і справою.

Збережемо найкраще! Збудуємо нове!