Головна » Напрямки роботи » Спостереження за виборами » Спостереження за Виборами 2012 » Зареєстровані кандидати по Вінницькій області 2012 » ОВО №16 » Гольовський Іван Михайлович

Гольовський Іван Михайлович

Одномандатний виборчий округ 16
Партія, що висунула Самовисування
Номер та дата реєстрації документів в ЦВК
Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом
Відомості про кандидата народився 20 сiчня 1956 року в селі Яструбна Могилів-Подільського району Вінницької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, Могилів-Подільська міжрайонна виконавча дирекція Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, член Партії регіонів, проживає в місті Могилів-Подільський Вінницької області, судимість відсутня, самовисування.

Передвиборча програма кандидата

у народні депутати України

по одномандатному виборчому окрузі №16

Гольовського Івана Михайловича

У своїй передвиборній програмі я керуюсь своїми життєвими принципами:

- від слів - до дії;

- патріотизм, сприяння захисту національних інтересів, надання підтримки у вирішенні питань та потреб своєї Батьківщини;

- справедливість, соціальна підтримка незахищених верств населення, забезпечення гідних умов життя для матерів, дітей, людей похилого віку;

- професіоналізм, забезпечення робочих місць досвідченими, професійними, компетентними кадрами;

- людяність, у вирішенні виникаючих питань, проблем, від щирого серця робити все можливе для мешканців України.

Моя головна мета:

Зміцнення нашої держави,покращення соціально-економічної ситуації, забезпечення благополуччя населення України в цілому та кожного її громадянина зокрема.

Головними пріоритетами в моїй діяльності будуть:

-     розбудова ефективної економіки заради забезпеченого майбутнього, добробуту кожного громадянина;

-     боротьба за сильну, не корумповану українську владу;

-     сприяння у прийнятті конкретних мір для подолання кризової ситуації в економіці. Забезпечення сприятливого інвестиційного клімату, в першу чергу для вітчизняних виробників, що є значним кроком у подоланні безробіття;

-     прийняття та регулювання податкових законів, які сприятимуть розвитку виробництва й діяльності підприємництва;

-     вирішення питань безкоштовного медичного обслуговування та навчання;

-     зміцнення системи соціального захисту і підтримка інвалідів, пенсіонерів, малозабезпечених та інших соціально незахищених верств населення. Активна демографічна політика,належний захист матері й дитини;

-     здійснення активної державної підтримки програми відродження української культури і мови;

-     сприяння економічній розбудові сіл, втілення на селі реформ, які допоможуть землевласнику стати  повноправним господарем на своїй землі;

-     ініціювання вирішення питань щодо мінімальної заробітної платні та пенсії, які мають бути не меншими за прожитковий мінімум;

-     створення гідних умов для розвитку та самореалізації молоді, пошук додаткових, дієвих заходів стосовно соціального захисту молоді від наркоманії та інших небезпечних хвороб й залежностей.

-     створення екологічно-безпечного виробництва, сприяти у вирішенні питань в боротьбі за чисте довкілля та екологічний стан країни;

-     дотримання законності, правопорядку, захисту інтересів кожного мешканця, забезпечення конституційних прав і свобод.

Моя передвиборча програма - це ваші накази виборців. Всі Ваші побажання, пропозиції - це значне, доцільне і суттєве доповнення до неї, яку я намагатимусь реалізувати в повній мірі разом з Вами.

Я не можу обіцяти Вам, що сам вирішу усі нагальні проблеми, але запевняю, що зроблю для цього усе можливе  й від мене залежне, що постійно буду відстоювати та захищати інтереси виборців свого округу.

Вірю, що разом ми зробимо правильний вибір, оберемо краще життя!