Головна » Новини та публікації » Фотохроніка 28 січня

Фотохроніка 28 січня

Сьогодні на засіданні позачергової сесії Верховної Ради 9 законів (№721-7, 722-7, 723-7, 724-7, 725-7, 726-7, 727-7, 728-7,729-7) прийнятих 16 січня, було визнано такими, що втратили чинність. Замість деяких скасованих законів 4 законопректи було внесено на заміну: №4030, 4037, 4038 та 4039.

Окрім того, гострим каменем спіткання став розгляд питання про амністію заарештованих під час подій на Майдані. Представники влади виснули умову, що заарештовані будуть амністовані у випадку звертання Майдану, зокрема, вільнення проїжджої частини в центрі міста та відсутності наметів. Перемовини між сторонами продовжуються. Засідання перенесено на 29 січня на 11 ранку.

Нижче пропонуємо фотофіксацію за 28 січня.

Оперативну інформацію прямо із зали засідань читайте на нашій сторінці у Фейсбуці - https://www.facebook.com/cn.opora.