Головна » Напрямки роботи » Спостереження за виборами » Спостереження за Виборами 2012 » Зареєстровані кандидати по Вінницькій області 2012 » ОВО №11 » Домбровський Олександр Георгійович

Домбровський Олександр Георгійович

Одномандатний виборчий округ 11
Партія, що висунула Самовисування
Номер та дата реєстрації документів в ЦВК
Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом
Відомості про кандидата Народився 7 липня 1962 року в місті Калинівка Вінницької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, провідний науковий співробітник, науковий відділ глобальних систем сучасної цивілізації Інституту світової економіки і міжнародних відносин НАН України, безпартійний, проживає в місті Вінниці, судимість відсутня, самовисування.

Передвиборча програма кандидата в народні депутати по одномандатному виборчому округу №11

Домбровського Олександра Георгійовича

Головними завданнями для народного депутата вважаю:

- ЄДНІСТЬ У СУСПІЛЬСТВІ, досягнення злагоди й подолання штучного розбрату - мовного, партійного, національного; консолідація усіх конструктивних сил заради майбутнього нашої держави;

- СИЛЬНЕ МІСЦЕВЕ САМВРЯДУВАННЯ, зміцнення його основ, посилення його ролі, повноважень і відповідальності.

Саме вирішення цих завдань сприятиме подальшому розвитку Вінниці і Вінниччини.

З цією метою буду добиватись прийняття низки першочергових законів, спрямованих на:

ЗМІЦНЕННЯ ЕКОНОМІЧНИХ ОСНОВ ДЕРЖАВИ: підвищення конкурентоздатності вітчизняного виробництва, інноваційний розвиток, відродження наукового потенціалу, підтримку малого й середнього бізнесу, зменшення податкового навантаження на підприємців.

ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОЇ СИСТЕМИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ: підвищення пенсійного забезпечення, зважене реформування системи охорони здоров'я, захист прав ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних сімей, чорнобильців та афганців.

РЕАЛІЗАЦІЮ ДІЄВОЇ МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ: забезпечення умов отримання якісної освіти, реальної програми молодіжного житлового кредитування, гарантованого працевлаштування молодих спеціалістів, підтримки молодих сімей.

УНЕМОЖЛИВЛЕННЯ КОРУПЦІЇ: шляхом забезпечення прозорості діяльності влади і підвищення відповідальності за будь-які зловживання.

РОЗВИТОК ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД: розширення участі громадян в управлінні власною територією, чіткий розподіл повноважень між державними і місцевими органами влади, забезпечення достатньої матеріальної бази для вирішення проблем на місцях.

ВІДРОДЖЕННЯ УКРАЇНСЬКОГО СЕЛА: розвиток агропромислового комплексу як однієї з перспективних галузей української економіки.

ЗМІЦНЕННЯ МІЖНАРОДНИХ ПОЗИЦІЙ НАШОЇ ДЕРЖАВИ: шляхом підтримки проектів економічної, політичної та культурної  співпраці України з міжнародним співтовариством.

Вінниця і вінничани вже сьогодні задають стандарти вирішення багатьох загальнодержавних проблем. Цей досвід повинен стати основою для  законодавчих ініціатив, які відповідають інтересам громадян.

У виборчому окрузі першочерговими завданнями вважаю:

- забезпечення постійної роботи з громадянами для вирішення нагальних  питань громадян і захисту їхніх інтересів на державному рівні;

- спільна робота з місцевими депутатами, закладами охорони здоров’я, освіти, соціального захисту, підприємствами комунальної сфери, іншими організаціями із вирішення актуальних проблем території;

- створення механізмів  додаткової матеріальної підтримки тих, хто потребує допомоги;

- підтримка важливих  для міста і області проектів на державному рівні;

- залучення ресурсів інвесторів і міжнародних організацій для розвитку Вінниці та Вінниччини.

Головним обов’язком депутата Верховної Ради вважаю відстоювання на державному рівні інтересів своїх виборців, свого міста, своєї області.