Головна » Напрямки роботи » Спостереження за виборами » Спостереження за Виборами 2012 » Зареєстровані кандидати по Вінницькій області 2012 » ОВО №11 » Червонописький Сергій Васильович

Червонописький Сергій Васильович

Одномандатний виборчий округ 11
Партія, що висунула Самовисування
Номер та дата реєстрації документів в ЦВК
Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом
Відомості про кандидата
Народився 6 липня 1957 року в місті Черкасах, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова, Українська Спілка ветеранів Афганістану, член Партії ветеранів Афганістану, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування. Самовисування 22.08.2012

ЧЕСТЬ! МУЖНІСТЬ! ВІДВАГА!

ПЕРЕДВИБОРНА ПРОГРАМА КАНДИДАТА В НАРОДНІ ДЕПУТАТИ УКРАЇНИ

ПО ВИБОРЧОМУ ОКРУГУ № 11

ЧЕРВОНОПИСЬКОГО СЕРГІЯ ВАСИЛЬОВИЧА

Політично - олігархічними кланами та окремими політичними ділками Україна перетворена в "бізнес проект" і доведена до критичної межі. Влада і опозиція, неодноразово змінюючи одна одну, всі двадцять років незалежності обіцяють покращення життя вже сьогодні. Але всупереч деклараціям та обіцянкам політиків будь якого кольору та штибу, відбувається обвальне зменшення соціальних гарантій для простих людей. Знижується рівень життя за усіма критеріями. Замість реального підвищення пенсій – підвищується пенсійний вік. Замість підвищення рівня життя, з кожним днем, підвищуються ціни на товари та послуги.

ТАК НЕ МОЖЕ ПРОДОВЖУВАТИСЬ!

НАРОД ДАЛІ НЕ ВИТРИМАЄ ТАКОГО НАВАНТАЖЕННЯ!

Я, як ветеран війни в Афганістані не можу бути байдужим до стану справ який склався в Державі. Тому я іду на вибори до Верховної Ради України для того, щоб покласти край політичній корупції, беззаконню та занепаду і вивести Україну на шлях розвитку та процвітання.

Як кандидат в депутати Верховної Ради України буду наполегливо працювати:

• проти того, щоб Конституція переписувалась кожного разу, залежно від політичної кон’юнктури;
  • за прямі вибори суддів народом;
  • за те що Закон повинен мати невідворотну силу і бути один для всіх;
  • за безумовне виконання державою взятих на себе соціальних зобов’язань;
  • за послідовну боротьбу з бідністю шляхом нарахування справедливих зарплат, пенсій та стипендій;
  • за відновлення найтісніших форм дружби і економічної співпраці з Росією та іншими незалежними державами, що утворились на території колишнього СРСР;
  • за повноцінне входження України в Митний союз і за спільне з Росією вирішення проблеми експлуатації газотранспортної системи. За вільний перетин кордону і взаємне визнання документів про освіту, спільні гуманітарні проекти, військову співпрацю та інше, що буде слугувати економічному розвитку і підвищенню добробуту наших братерських народів;
  • за націоналізацію стратегічно важливих підприємств, від яких залежить економіка та безпека нашої держави;
  • за те щоб   малий та середній бізнес був основою економіки України;
  • за належні умови для нормального розвитку і, та в першу чергу, справедливу та прозору систему оподаткування;
  • за сільське господарство, яке в нашій аграрній країні, має бути пріоритетною галуззю і отримати максимальне сприяння та підтримку від держави.

У виборчому окрузі:

• регулярно проводити прийоми громадян і працювати над реалізацією наказів виборців;
  • разом з депутатами обласної, міських і районних рад округу буду відстоювати інтереси виборців у вирішенні соціально-економічних програм і проблем;
  • з метою постійного звітування та інформування своїх виборців про свою роботу та діяльність Верховної Ради України продовжу реалізацію системи спілкування з виборцями через зустрічі в трудових колективах, керівниками підприємств, організацій, представниками партій, громадських організацій, участь в засіданнях місцевих Рад, виступати в місцевих засобах масової інформації.

Мене нічого не злякає і ніхто не зупинить! Мене не можливо підкупити! Я іду боротись не за владу, а за добробут всього народу! За законність і порядок! Я розумію, що попереду в мене жорстока боротьба на знищення з беззаконням, корупцією, політичними ділками та олігархічними кланами. Але я твердо обіцяю не звертати з обраного шляху!

У СВІЙ ЧАС Я ВИКОНАВ БОЙОВИЙ НАКАЗ БАТЬКІВЩИНИ!

ЗАРАЗ ВИКОНАЮ НАКАЗ СВОЇХ ВИБОРЦІВ!