Головна » Напрямки роботи » Спостереження за виборами » Спостереження за Виборами 2012 » Зареєстровані кандидати по Вінницькій області 2012 » ОВО №11 » Бевз Валерій Ананійович

Бевз Валерій Ананійович

Одномандатний виборчий округ 11
Партія, що висунула Комуністична партія України
Номер та дата реєстрації документів в ЦВК 5382 від 31.07.2012
Номер та дата рішення про реєстрацію кандидатом 136 від 03.08.2012
Відомості про кандидата народився 27 сiчня 1953 року в селі Козинці Липовецького району Вінницької області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, член Комуністичної партії України, проживає в селі Агрономічне Вінницького району Вінницької області, судимість відсутня, суб’єкт висування – Комуністична партія України.

Передвиборна програма

кандидата в народні депутати України

в одномандатному виборчому окрузі № 11

Бевза Валерія Ананійовича

Усвідомлюючи високу відповідальність за майбутнє країни, спираючись на власний життєвий і трудовий шлях, розуміючи сподівання і очікування жителів округу, прагнучи забезпечити гідне представлення інтересів громадян Вінниччини, підвищити ефективність державної політики, я сподіваюсь на підтримку шановних виборців і в своїй діяльності на посаді народного депутата докладу усіх знань, вміння і досвіду для блага людей рідного Вінницького краю.

Головними завданнями вважаю: підвищення життєвого рівня громадян; посилення соціального захисту ветеранів, пенсіонерів, військовослужбовців та працівників правоохоронних органів; захист інтересів селян; посилення ролі і повноважень органів місцевого самоврядування.

З цією метою зобов’язуюсь наполегливо працювати над:

Поверненням в загальнодержавну власність підприємств базових галузей промисловості, що мають стратегічне значення: паливно-енергетичного комплексу, металургії, машинобудування, військово-промислового комплексу, високоприбуткових виробництв в інших галузях, а також транспорту, систем зв’язку й інфраструктури.

Припиненням практики одержання кредитів міжнародних фінансових і транснаціональних банківських організацій на умовах, які мають дискримінаційний характер для країни.

Впровадженням адміністративної реформи заради чіткого розподілу повноважень усіх гілок влади, відповідальності її перед народом, підвищення ролі органів місцевого самоврядування.

Посиленням соціального захисту працівників правоохоронних органів, військовослужбовців та членів їх сімей.

Створенням високоефективної цілісної загальнодержавної системи соціальної і професійної адаптації працівників правоохоронних органів та військовослужбовців при переході до цивільного життя, в першу чергу, успішного працевлаштування та забезпечення житлом.

Збереженням існуючої мережі державних і комунальних установ охорони здоров’я.

Забезпеченням безплатного, якісного та рівного для всіх доступу до медичних послуг, збільшення розміру заробітної плати медпрацівників

Пріоритетним оздоровленням ветеранів війни і праці, які віддали свої кращі роки служінню державі.

Відновлен­ням у повному обсязі пільг для пенсіонерів і незахищених верств населення, особливо в частині забезпечення твердим паливом та скрапленим газом.

Забороною закриття шкіл та дошкільних закладів, зміцненням їх матеріальної бази. Наші діти – це наше майбутнє!

Забезпеченням гідного рівня заробітної плати та пенсійного забезпечення, які  відповідали б прожитковому рівню.

Дієвим захистом права власності селян на землю. Буду радикально протидіяти перетворенню земель сільськогосподарського призначення на предмет купівлі і продажу – земля повинна бути власністю тих, хто її обробляє.

Відтворенням високорозвинутого сільськогосподарського виробництва, встановленням справедливих закупівельних цін на сільгосппродукцію та підвищенням рівня доходів селян.

Підвищенням ефективності роботи правоохоронних органів, особливо у боротьбі із відмиванням брудних грошей та корупцією у чиновницькому середовищі.

Відродженням виробництва, створенням нових робочих місць, з першочерговим працевлаштуванням молоді.

Встановленням і суворим дотриманням стандартів екологічної безпеки регіону, посиленням державного захисту людей, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС.

Зобов’язуюсь:

Захищати вітчизняного товаровиробника, сприяти розвитку внутрішнього ринку.

Добиватися збалансованої цінової політики, державного регулювання цін на товари і послуги першої необхідності (особливо медичні і комунальні).

Стояти на захисті прав ветеранів війни та праці, інвалідів, багатодітних сімей.

Рішуче боротися із заборгованістю та несвоєчасною виплатою заробітної плати.

у виборчому окрузі:

Регулярно проводити прийоми громадян і працювати над ре­алізацією наказів виборців.

Відстоювати інтереси громадян у вирішенні соціально-еко­номічних проблем.

Всі питання вирішуватиму, виходячи з головного - інтересів громадян. Впевнений, тільки об’єднавши наші зусилля, разом ми зможемо домогтися реальних результатів підвищення добробуту людей, покращення життя в державі.

Моя життєва позиція: “Служити країні та захищати людей” була, є і буде незмінною!

31 липня 2012 року                                                                       Бевз В.А.